header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Teambuilding in Zeewolde

Nieuws afbeelding 9-9-2014

Elk jaar is op de laatste vrijdag van de maand augustus in Zeewolde "De nacht van Zeewolde". Dit is ter afsluiting van de zomervakantie. Tot middernacht en later zijn er bandjes, dj’s en is er kermis en de winkels zijn open.

 

Dit jaar zijn Dames 1 en MA1 er op teamweekend gegaan bij HC Zeewolde. Het weekend stond in het teken van hockeyen en vertier met elkaar. Met de kantinebeheerders was afgesproken dat er bij aankomst friet en snacks waren voor het stappen. Voor de zaterdag zorgden zij voor ontbijt, lunch en na het drieluik een BBQ .

 

MA1 speelde op zaterdag tegen Zeewolde en Goor MA1. Aansluitend speelde Dames1 ook tegen Zeewolde en Apeldoorn. Over de wedstrijden van MA1 kan ik zeggen dat ze bij 1e pot nog wakker moesten worden maar wel veel kansen creëerden. Bij de 2e pot tegen Goor hadden zij het vizier wel scherp en pakten de meiden de winst met 8-0.

 

Bij de Dames1 was het een heel ander verhaal. Die hadden echt huis gehouden in het dorp en dat was dan ook duidelijk zichtbaar op het veld. Ondanks ziek,zwakte of misselijkheid hebben de dames wel geknokt!

 

Het doel van het teambuildingweekend is echter het elkaar weer beter leren kennen en dat is zeker  gebeurd. En dat is tevens de reden van dit weekend geweest.

 

Op zondagmorgen hebben de meiden van A1 nog een training op HCP afgewerkt en Dames1 speelde een goede pot tegen push D2. Al met al een druk, gezellig, leutig en sportief samenzijn. Volgend jaar nog maar eens proberen!

 

Rob Hermans

Trainer/coach