header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Materiaal

TrainingsMaterialen

Nieuws afbeelding 30-8-2016

Trainingsmaterialen voor alle teams

Met ingang van het nieuwe seizoen 2016-2017 zal voor alle teams geen trainingsmateriaal per team meer worden uitgereikt.
Hiervoor in de plaats komen er "Gele containers” gevuld met trainingsmateriaal.

Voor ieder veld is er een container gevuld met:
# 150 ballen
# 1 set pionnen
# Trainingshesjes in verschillende maten

Deze materialen dienen verdeeld te worden over de twee teams die op het desbetreffende veld trainen.

De bedoeling is dat de eerste teams die komen trainen op het veld, de container met het materiaal naar het veld brengen en parkeren bij één van de dug-outs (op deze manier blijven de hesjes die niet gebruikt worden bij regen droog) en de materialen verdelen over de twee veldhelften. Na de training worden de ballen en pionnen netjes verzameld op het midden van het veld (of op de rand van de cirkel), zodat het volgende team snel kan starten met hun training. De teams die die dag als laatsten trainen verzamelen alle materialen weer in de container en zetten hem weer netjes terug in het clubhuis. Op een later tijdstip komt er wellicht een voorziening in het materialenhok om de containers te stallen.

Het is niet de bedoeling dat trainingsballen worden geleend om mee te nemen naar een wedstrijd. De materialencommissie en trainers zullen hier op toezien. Ieder team ontvangt van de club een acceptabele hoeveelheid ballen om mee te nemen naar wedstrijden om in te spelen. Deze ballen worden voor aanvang van de competitie aan ieder team uitgereikt. Mochten jullie als team behoefte hebben aan meer ballen dan zijn jullie natuurlijk vrij om deze zelf aan te schaffen.

De materialencommissie zal rondom de herfstvakantie bij teams en trainers gaan inventariseren hoe deze nieuwe methode bevalt.
Hebben jullie nog vragen, puntjes ter verbetering of goede suggesties, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Namens de materialencommissie, Paula, Britt & Bart!