header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Heren1 door naar 3e ronde SilverCup

Nieuws afbeelding 22-11-2016
Door een overtuigende zege op 2e Klasser HC Goirle heeft onze Heren1 de volgende ronde van de KNHB SilverCup bereikt. Na de winterstop gaat het bekeravontuur op 3 maart verder, waarschijnlijk tegen een 1e klasse team. 

De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op de 11e van de 11e, maar door de snel optrekkende kou waren de velden toen onbespeelbaar. Een week later troffen HCP en Goirle elkaar opnieuw, in een mooie ambiance en met sportief goed spel. 
In de eerste helft begon HCP met spel in een hoog tempo en veel druk op de tegenstander. De eerste strafcorner werd door HCP verzilverd en Goirle kon nog niet veel terug doen behalve een paar scherpe uitvallen. Richting rust ging het spel meer gelijk op, maar vlak voor rust maakte HCP 2-0, wederom uit een strafcorner. 

Nadat het publiek weer was opgewarmd in de kantine en de teams de tactiek voor de 2e helft hadden bepaald ging de 2e helft van start. Goirle was hard aan het  jagen op een tegengoal om weer spanning terug in de wedstrijd te brengen. HCP hield echter goed stand en maakte vervolgens de 3-0. De strijd ging tot in de laatste minuut door, maar toen konden de Bengaalse vuren ontstoken worden en de overwinning worden gevierd.