header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Gratis video-analyse van je looptechniek + advies om blessures te voorkomen

Nieuws afbeelding 14-2-2017
Heb jij een blessure en hindert deze blessure jou bij het uitvoeren van jouw sport? Dan is vierdejaars student Fysiotherapie Jochem Kennis misschien wel op zoek naar jou! De oorzaak van je blessure kan  liggen bij een verkeerd looppatroon of - hardlooptechniek. 
Je kunt meedoen aan een drie weken durend onderzoek, waarbij obv videoanalyse relaties gelegd worden tussen het looppatroon en de blessure. Je krijgt tips en instructies voor het aanpassen van je looptechniek. Het onderzoek wordt uitgevoerd bij Medifit Fysiotherapie. Er zal een analyse en een training uitgevoerd worden op de loopband. Er wordt gebruik gemaakt van een moderne camera die vanuit verschillende hoeken videobeelden van het looppatroon zal opnemen. Deelname is volledig kosteloos!!

Kandidaten zijn  tussen 18 en 50 jaar (het liefst nog niet onder behandeling bij een fysiotherapeut) en hebben  last van een blessure aan de onderste extremiteit (schenen, Achillespees, voet, knie(schijf) of enkel) die tijdens het sporten is ontstaan. Om deel te nemen neem je contact op met [email protected]