header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Nieuw wedstrijdtenue HCP bij intensivering samenwerking Rabobank en SportRR!

Nieuws afbeelding 11-7-2017
Rabobank en SportRR (voorheen Plugro) hebben hun samenwerking met HCP verlengd. En niet zo maar! Rabobank breidt het sponsorschap uit en zal vanaf seizoen 2017/2018 de exclusieve shirtsponsor zijn voor alle teams. Dat valt perfect samen met de hernieuwde samenwerking met SportRR. Zij gaan namelijk Indian Maharadja als kledingmerk voeren en hebben ons een zeer interessant aanbod gedaan. Hierop heeft het bestuur van HCP besloten om met ingang van het nieuwe seizoen te kiezen voor een nieuw HCP wedstrijdtenue van Indian Maharadja met op de voorkant de naam van de Rabobank. Natuurlijk blijven de kleuren van het HCP tenue geel en blauw! 

Het wedstrijdshirt zal exclusief verkocht worden door SportRR. Om de hele club in 1x over te laten gaan op het nieuwe wedstrijdshirt voorzien van het Rabobank en SportRR logo, wordt dit eenmalig aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen aan alle leden per 1 juli 2017. De prijs van het shirt varieert per leeftijdsklasse (€ 7,50 voor jongste jeugd (E/F/Benjamins), € 10,- voor oudere jeugd (A/B/C/D) en € 12,50 voor senioren). De shirts zijn eind augustus/begin september leverbaar. Informatie over betaling en verkrijging van de shirts volgt op een later moment.

Naast de sponsoring van het wedstrijdshirt blijft de Rabobank een speciaal evenement voor de A-D jeugd sponsoren. Ook blijft de naam van Rabobank verbonden aan de bekers voor de kampioenen en zul je het Rabobank logo terugzien langs de velden en op de nieuwe clubcards waarmee je makkelijk cashless kunt betalen bij HCP.

SportRR zal ook online meer gemak en ondersteuning gaan bieden aan onze leden. Zo kun je straks kleding en accessoires eenvoudig in de online shop bestellen. Materialen voor de club worden ook op die manier op efficiënte wijze besteld. De oude clubtenues blijven overigens nog even (met forse korting) te koop en kun je bijvoorbeeld voor trainingen gebruiken. De oude broekjes, rokjes en sokken zijn (nagenoeg) hetzelfde en kun je nog 1 seizoen blijven gebruiken. SportRR komt aan het begin van het seizoen zelf met een tijdelijke aanbieding om ook deze met korting aan te schaffen van het merk Indian Maharadja.

Bedrijven die voorheen de shirts en/of trainingspakken van bepaalde teams sponsorden kunnen dat straks alleen voor trainingspakken, tassen en andere teamwear doen. Sponsoring van het wedstrijdshirt is exclusief voor de Rabobank en SportRR. De Sponsorcommissie denkt graag met je mee over mogelijkheden waarmee je HCP en haar leden kan steunen. Neem altijd even vooraf contact met hen op via [email protected].


Q&A

Ik heb net een nieuw Reece shirt van HCP gekocht, mag ik dat ook blijven gebruiken bij wedstrijden/trainingen?
Voor wedstrijden mag vanaf het competitieseizoen 2017/2018 het oude Reece wedstrijdshirt niet meer worden gebruikt. We willen als club bij alle wedstrijden graag een uniforme uitstraling hebben. Daarnaast hebben we met Rabobank afspraken gemaakt over de uitingen op het shirt. 
Voor trainingen e.d. kan het oude Reece shirt nog prima gebruikt worden.

Wat gebeurt er als ik toch mijn oude shirt blijf dragen tijdens een wedstrijd?
Helaas is het niet toegestaan om vanaf het competitieseizoen 2017/2018 in een oud wedstrijdshirt te spelen. Met een oud shirt zal je derhalve niet opgesteld kunnen worden.

Ik sponsor het team van mijn dochter/zoon kan ik dat in de toekomst nog blijven doen?
Met ingang van het competitieseizoen 2017/2018 is het niet meer mogelijk om shirts van een team te sponsoren. Dit recht is exclusief voorbehouden aan Rabobank. Wel zijn er andere mogelijkheden om HCP en haar leden te steunen. Bijvoorbeeld in de vorm van trainingspakken, tassen en andere teamwear. De sponsorcommissie denkt graag mee welke vorm het beste bij je past. Neem altijd vooraf even contact op met Mels, Barry of Ramón via [email protected].

Sommige sponsoren hebben nu een contract met het recht om een team te sponsoren. Wat gebeurt daar nu mee?
De sponsorcommissie neemt persoonlijk contact op met deze sponsoren om nieuwe sponsormogelijkheden te verkennen en de oude contracten te herzien. 

Wat moet ik doen om aan een nieuw shirt te komen?
Hierover word je op een later moment nog geïnformeerd. We zijn nog bezig om hiervoor een handig proces van uitgifte en betaling uit te werken.

Hoeveel kost een nieuw shirt? En als ik gedurende het seizoen een nieuw shirt wil aanschaffen?
Alle spelers die per 1 juli 2017 lid zijn van HCP ontvangen eenmalig een Indian Maharadja wedstrijdshirt voor een sterk gereduceerde prijs. De prijs van het shirt varieert per leeftijdsklasse (€ 7,50 voor jongste jeugd (E/F/Benjamins), € 10,- voor oudere jeugd (A/B/C/D) en € 12,50 voor senioren).
Voor spelers die gedurende het seizoen een wedstrijdshirt aanschaffen gelden de prijzen die SportRR daarvoor hanteert.

Moet ik naast een nieuw wedstrijdshirt ook een nieuw rokje/broekje en sokken kopen?
Dit is niet persé nodig. Deze kun je het komend seizoen nog prima gebruiken bij wedstrijden of trainingen. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws