header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Word jij ook vrijwilliger tijdens de Champions Trophy 2018 in Breda?

Nieuws afbeelding 15-7-2017
De Champions Trophy 2018 komt naar Breda!!! Dit internationale toernooi met de zes beste herenhockeyteams ter wereld vindt plaats van 23 juni tot 1 juli 2018. En het is de laatste Champions Trophy ooit, hoe uniek is dat! En het wordt het grootste meerdaagse sportevenement dat ooit in Breda heeft plaatsgevonden. Wij, de vijf hockeyclubs van Breda (BH&BC Breda, BHV Push, BNMHC Zwart-Wit, HCP Prinsenbeek en MHC Teteringen), zijn er ongelofelijk trots op dat we dit samen met de gemeente Breda en de provincie Noord-Brabant hebben binnengesleept! 

Het toernooi vindt plaats op de velden van BH&BC Breda en we gaan er één groot Bredaas hockeyfeest van maken. Hoe we dat gaan doen, zal in de komende periode duidelijk worden. Wat we nu al wel zeker weten is dat we voor deze Champions Trophy veel, heel veel vrijwilligers nodig hebben die in de voorbereiding of gedurende de week dit fantastische evenement tot een succes gaan maken. En daar hebben we jullie dus keihard voor nodig! 

We zoeken onder andere mensen die verbindingen onderhouden met de teams, met de pers of met officials. We zoeken mensen die de line-ups en de ballenkinderen coördineren. Mensen die tijdens de week crew-member willen zijn op het terrein, en ga zo maar door.
 
De organisatie heeft een sterke voorkeur voor vrijwilligers die de gehele periode beschikbaar zijn. Bovendien wordt voorrang gegeven aan vrijwilligers die aangeven zoveel mogelijk beschikbaar te zijn. De minimale beschikbaarheid is drie dagen. Kortom, mocht je hier een rol in willen spelen, en zeker in de periode 23 juni – 1 juli 2018 ruim beschikbaar zijn, meld je dan aan via [email protected]

Namens de 5 Bredase hockeyclubs hopen we op veel reacties! 

Geniet van jullie vakantie!