header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

7 en 8 april: Weekend Sportiviteit & Respect in Hockeystad Breda

Nieuws afbeelding 12-4-2018
Hockeystad Breda stond op 7 en 8 april 2018 in het teken van sportiviteit en respect, dus ook bij HCP. 
We deelden 8.000 unieke polsbandjes uit aan alle jeugdspelers van de Bredase clubs en hun tegenstanders. Voor de jongste jeugd (F/E/D) introduceerden we de Blauwe Kaart, waarop teams aangeven wat ze sportief vonden aan de tegenstander. Op zondag werden de thuisspelende senioren- en veteranenteams samen met hun tegenstanders getrakteerd op een heerlijke Blauwe Taart voor Respect.

De reacties op dit weekend zijn erg positief, waarbij we hockeyers van jong tot oud (en niet te vergeten de bezoekers langs het veld) weer eens extra bewust hebben gemaakt hoe belangrijk het is om hockey leuk te houden. En dat begint allemaal bij sportiviteit en respect!

De Blauwe Kaart wordt de rest van het seizoen ook uitgedeeld bij alle wedstrijden van F/E/D-jeugd. Iedere maand wordt het team wat het meeste / de leukste complimenten heeft uitgedeeld beloond met een Blauwe Taart. Als extra actie maken teams over de komende periode ook nog eens kans op kaartjes voor de Champions Trophy voor het gehele team! Vergeet daarom niet om een foto van de ingevulde Blauwe Kaart te sturen naar [email protected]