header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Nieuw! De HCP online clubshop voor al je hockeymateriaal

Nieuws afbeelding 18-6-2019
Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn: onze eigen HCP online webshop: www.hcprinsenbeek.nl/clubshop.
De samenwerking met de fabrikant van ons club tenue, The Indian Maharadja, is voor de komende tijd vastgelegd. Daarnaast hebben we, na het wegvallen van onze hockeymateriaal partner in Prinsenbeek, een nieuwe opzet gemaakt voor de verkoop en verspreiding van onze clubkleding en ander hockeymateriaal. In de samenwerking met The Indian Maharadja hebben we in Hockeygear een aanvullende online partner gevonden.
HCP koopt vanaf nu de clubkleding direct in bij de fabrikant. Onze online partner slaat deze op in haar magazijn en regelt de bedrukking, de verkoop via onze online clubshop, de verzending, en de verwerking van de betaling.

Goed voor HCP
Voor HCP is dit een goede manier om de verkrijgbaarheid van het club- tenue te blijven garanderen, maar ook om de opbrengsten van de verkoop ervan volledig aan de club te doen toekomen. Per verkocht item betalen we alleen een handlingsfee aan de online partner.
Onze online partner hoopt natuurlijk ook dat er daar extra bestedingen worden gedaan naast clubkleding, zoals bijvoorbeeld de aankoop van hockeyschoenen, sticks, tassen etc. Over deze aanvullende verkopen ontvangt de club ook een bescheiden provisie. Bestellen via www.hcprinsenbeek.nl/clubshop is dus ook goed voor HCP!

One-stop-shop
Via de HCP- clubshop is de verkrijgbaarheid van ons clubtenue gewaarborgd en heeft de club er bovendien voordeel van.
Daarnaast kunnen we aanvullende teamkleding bestellen tegen een aantrekkelijke prijs, en kunnen teams ook zelf nog aanvullend een complete (trainings-) outfit inclusief een (niet-commerciële) bedrukking bestellen. 
De sponsoring van kleding verloopt, onveranderd, uitsluitend via de sponsorcommissie.                                                                                                            
Het ruime assortiment van onze online hockeypartner biedt een ideaal one-stop-shop moment, waar je de juiste maat vindt en waarbij alles snel en eenvoudig thuis wordt afgeleverd. Win-win dus!                                                                                                                                                             
Clubkleding en materiaal bestellen?
Wil je HCP-clubkleding (shirts, sokken, rokjes, broekjes e.d.) bestellen? Of heb je andere hockeyspullen nodig?
Ga dan vanaf nu naar: www.hcprinsenbeek.nl/clubshop of klik op de button op de homepage van onze website. Dan wordt de clubshop geopend. Zoek, kies, bestel, betaal, en de bestelling wordt thuis of elders afgeleverd.

Let op!
Bestel uitsluitend via deze link: www.hcprinsenbeek.nl/clubshop 
Want alleen op die manier worden de bestellingen van HCP- leden correct geregistreerd, en ontvangt de club een bijdrage in de clubkas! De prijzen in onze clubshop zijn natuurlijk gelijk aan die van de reguliere webshop!