header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Verslagen

Touringteam HCP 'T-Bears on Tour' naar Salisbury, Engeland

Nieuws afbeelding 29-8-2019
Na meer dan 10 jaar, is er weer een touringteam van HCP op pad geweest. Het was een logisch gevolg van enkele zeer geslaagde GVT toernooien, dat er weer zo'n team tot stand kwam. Met de vele trimheren in dit team, die als bijnaam reeds de trimberen gekregen hadden, was de naam 'T-Bears on Tour' snel gevonden. Daarbij bestond onze 1e prijs op het WUP toernooi in Teteringen vorig jaar, uit een luxe teddybeer!
En na de vele jaren van vaste Engelse gasten op HCP, kon het niet anders dan dat deze buitenlandse trip naar Engeland zou gaan. Engels erelid van HCP, Leslie Wastie, uit Salisbury, organiseerde speciaal een toernooi voor ons. En dus zijn we in het weekend van 28 t/m 30 juni j.l. afgereisd naar Engeland.

Het goede weer, de mooie stad en omgeving van Salisbury, het mooie hockeyterrein en het gezelschap zorgde voor een onvergetelijk weekend. We hebben gehockeyd tegen teams uit Cornwall, Bournemouth en uiteraard uit Salisbury.
Het was tevens mooi te zien dat in hun clubhuis vele foto's hangen van hun bezoeken aan HCP en Prinsenbeek. Er hangt nu ook een ingelijst shirt van de 'T-Bears on Tour' bij van HCP. Op naar volgend jaar. Cheers!