header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Happy Ouders: een avond over jeugd, veilig uitgaan, alcohol, drugs en veel meer...

Nieuws afbeelding 11-2-2020 Uitgaan, drinken, naar de stad of mogelijk een hockeyfeestje? Als je pubers hebt dan gaan ze dit misschien nog ontdekken of zitten er al middenin. Maar wat weet je als het gaat om de uitgaande jeugd van nu? Met Happy Ouders duikt je in de uitgaanswereld van pubers. Je kunt vragen stellenen ervaringen delen. De hockeyverenigingen BHV Push, BH&BC Breda, Zwart-Wit, MHCT, HCP en haar netwerkpartners nodigen je van harte uit voor 9 maart.
De avond is geen gewone ouderbijeenkomst maar een echte Pubquiz. Met quizvragen nemen we je mee in de wereld van drank en drugs en kan je je kennis testen op het gebied van veilig uitgaan. Je hoort hoe verschillende organisaties samenwerken om te zorgen dat je puber veilig uit kan gaan. Je krijgt informatie van een horecaondernemer, jeugdwerk, Politie, BOA’s en Novadic-Kentron en leert over de verschillende (uitgaans-)drugs en de regels van de horeca, maar ook van de hockeyverenigingen. Ook krijg je tips over afspraken maken met je puber.

Ga je de "quiz-strijd” aan op maandagavond 9 maart? Dan ben je van harte welkom van 19.00 tot 22.00 uur bij Push. Wil je meedoen aan de Happy Ouders Pubquiz? Meld je dan vanaf nu aan op www.happyouders.nl. Dit kan tot donderdag 5 maart. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt! Meedoen is gratis.