header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Beste ouders van jeugdleden en senioren,

Nieuws afbeelding 29-7-2021

De laatste weken na de lockdown hebben we gelukkig al een aantal van jullie mogen verwelkomen in de bar voor een hapje en een drankje en gezelligheid!

De afgelopen donderdagen, zaterdagen en zondagen waren ondanks de beperkingen erg gezellig en wij - " de bar-co’s " (bar-coördinaten) waren blij dat we weer "mochten”. Nu is de bar gesloten tot 4 september maar willen daarna weer op volle kracht vooruit!

We merken echter we dat we met te weinig vrijwilligers zijn om de bar zo vaak mogelijk open te kunnen doen en zijn we op zoek naar nieuwe bar-co’s die af en toe een paar uur bardienst willen draaien als " hoofd” bar van dat moment.

Het is absoluut niet moeilijk, wel heel leuk, en je draagt bij aan de gezelligheid van de club!
Je staat er niet alleen voor, je zult de eerste keer zeker ingewerkt worden door een van ons, en bij drukte zullen er altijd ouders extra worden gevraagd om je mee te helpen.

We zijn nu vooral op zoek naar mensen die vrijdagmiddag, de jongste jeugd gaat van de zondagochtend naar de vrijdagmiddag, de bar open willen doen voor de ouders van de " kleintjes” om daar gezellig samen een borreltje te kunnen nemen.

Misschien dat een van jou kinderen straks op vrijdag traint, en je er toch bent? Wel leuk dat dan de bar open is, en dat jij daar aan kan bijdragen!


Voor de zondagzijn we op zoek naar nieuwe bar-co’s die tijdens de senioren wedstrijden de bar en keuken kunnen openhouden. Ook hier zullen de teams gevraagd worden mee te helpen bij drukte, maar zal er een verantwoordelijke, (jij dus) aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden, en bij de laatste shift, de bar af te sluiten.

 

Doe je ook mee? Of ken je iemand die dit leuk zou vinden?


Stuur een mailtje naar[email protected]!


Met vriendelijke groeten,
De barcommissie