header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Aanmelden voor een evenement in de LISA app!

Nieuws afbeelding 27-9-2021

HCP bestaat 30 oktober 50 jaar! Voor de jubileumviering van 30 oktober zijn een aantal evenementen georganiseerd voor alle doelgroepen van HCP. Van jong tot oud, van speler tot vrijwilliger.

Om dit grote evenement goed te kunnen organiseren is het van belang om je hiervoor aan te melden. Hiervoor gebruiken we de LISA app.  We gaan er van uit dat de meeste hockeyers de LISA app hebben geïnstalleerd, omdat daar de wedstrijden en de trainingen in staan. Andere mogelijkheden zijn er niet voor leden om aan te melden.

Mocht je nog geen LISA app hebben: De LISA app (LISA hockey) is te downloaden in de appstore en in google play store. Als je de app opent moet je je voor de eerste keer aanmelden/registreren. Daarna is de app te gebruiken en zie je voor jou de meest relevante informatie. Inloggen doe je door jouw lidnummer in te vullen (zie factuur voor lidnummer) en wachtwoord. 

Weet je lidnummer en/of wachtwoord niet, dan kan je het opvragen bij: [email protected].


Hoe meld ik me dan aan voor een evenement: 

  1. Open de app
  2. Klik rechtsonder in je scherm op de 3 puntjes (meer)
  3. Klik op de button ‘evenementen’ .  Nu komen de evenementen die voor jou georganiseerd worden naar voren.
  4. Klik op de button ‘aanmelden’ in het evenement waarin je geïnteresseerd bent
  5. Vul, indien nodig, een opmerking of vraag in en klik op de button ‘opslaan en aanmelden’

Na deze acties is de aanmelding geregistreerd in LISA.

Het kan voorkomen dat je geen toegang hebt tot de LISA omgeving van HCP ( Bijvoorbeeld als je in een SPEL team speelt en geen lid bent van HCP of niet als vrijwilliger geregistreerd staat bij HCP of een andere reden ). Die mensen die het betreft kunnen een mail sturen naar [email protected].

Alle leden en geregistreerde vrijwilligers willen we dringend verzoeken om de aanmelding via de LISA app te doen. Dit is organisatorisch de meest eenvoudige manier van inventariseren voor ons als organisatie. Aanmeldingen die toch op deze mail worden ontvangen, worden als niet verzonden beschouwd. Dit mailadres is ook niet bedoeld om vragen en/of opmerkingen te stellen. Daarvoor kan gebruik gemaakt worden van [email protected].

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen de 30e!