header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Kom ook in actie voor HCP

Nieuws afbeelding 24-3-2022
 
De bouw van het nieuwe clubhuis is in volle gang. De eikenhouten dakconstructie is geplaatst en het gebouw begint er steeds meer uit te zien zoals we voor ogen hebben: een prachtig clubhuis voor iedereen. Met de plannen zijn we natuurlijk al enkele jaren geleden begonnen, ruim voor iemand ooit van Corona had gehoord. Begin 2020 is de bouw van het nieuwe clubhuis begroot en zijn partijen benaderd om deze te realiseren. En toen kwam COVID-19, waardoor de kosten voor hout en staal verdubbelden en de bouwkosten stegen met 25%. Om al deze prijsstijgingen te kunnen bekostigen heeft het HCP-bestuur, in nauw overleg met de bouwcommissie, keuzes moeten maken. En her en der zogenaamde stelposten moeten herbestemmen.

 

Hierdoor heeft de club nu onvoldoende geld om het nieuwe clubhuis in te richten met meubels -zowel binnen als buiten- en een goede keuken.

We hebben heel veel kosten bespaard door binnen ons en jouw netwerk te zoeken naar partijen die tegen kostprijs willen werken. Met veel succes. Ook is veel geld bespaard door de enorme inzet van talloze vrijwilligers die zeer uiteenlopende kluswerkzaamheden verrichten op de club. Zoals ‘de schilders’ op vrijdag en zaterdag. Super bedankt daarvoor!

Maar we zijn er nog niet en daarom starten wij crowdfundingsacties, samen met jou, om nog €50.000 extra te verzamelen!

Kom jij ook in actie voor HCP? Dat kan op heel veel verschillende manieren: zoals door cupcakes te bakken en deze op zaterdag of zondag rond de velden te verkopen. Of was met jouw team auto’s in de straat, verzorg een diner voor alle coaches of hulpouders! Organiseer met jouw team een sponsorloop of maak kaarten die je huis-aan-huis of op de club verkoopt. Start een stroopwafelactie of organiseer een BBQ voor alle ouders en jullie team. Ook benaderen we de clubsponsoren voor een extra bijdrage.

Dames 3 trapt af met hun geweldige idee ‘De Moederdag Ontbijt Box’ die je hier kunt bestellen. Volg jij hun voorbeeld?

Alle initiatieven, groot of klein zijn welkom! Laat ons weten wat jij gaat doen via [email protected]. Als je hulp nodig hebt om iets tot stand te brengen laat ons dit dan ook gerust weten. Wij rekenen op jullie!

#crowdfunding #clubgebouwHCP #Hockey #samensterk #wedoenhetsamen #Prinsenbeek #helpjemee #clubgebouw #dank #clubhart #samenvoorHCP #toekomst