header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Nieuwe tijdelijke bezetting wedstrijdsecretariaat

Nieuws afbeelding 4-5-2022

De afgelopen periode hebben we diverse malen geconstateerd dat de afstemming tussen wedstrijdplanning, barbezetting en scheidsrechterindeling verbetering behoeft. Zo ontstond het plan om de coördinatie van het wedstrijdsecretariaat, barbezetting en scheidsrechters onder één noemer te brengen. Bij het bespreken van deze mogelijkheden vanaf seizoen 2022/23 ontstond er een verschil van inzicht over de personele indeling. Om die reden heeft Paula Bruijnzeels besloten al haar taken binnen HCP met onmiddellijke ingang neer te leggen. Dat betreuren we en heeft ons verrast. Paula heeft zich, lange tijd bijgestaan door Lilian Raaijmakers, gedurende meerdere decennia ingezet voor HCP en wij zijn beide dames dan ook veel dank verschuldigd.

 Niettemin moeten we verder. De ambitie met betrekking tot de proces-/organisatieverbetering blijft overeind. Wij zijn blij dat Thomas Herklots zich bereid heeft verklaard het wedstrijdsecretariaat, inclusief de coördinatie met de bar en de scheidsrechterindeling over te nemen. Voorlopig tot einde seizoen 2021/22. Hij zal zorgen dat zowel zaterdag als zondag de juiste informatie m.b.t. veldindeling en scheidsrechters beschikbaar is in de tent. Zodat ouders en spelers goed geïnformeerd zullen blijven. Voor communicatie met het wedstrijdsecretariaat verzoeken wij het e-mailadres [email protected] te gebruiken.

Voor de langere termijn (vanaf voorbereiding seizoen 2022/23) doen we graag een beroep op jou om van je te laten horen via [email protected]. We zijn nadrukkelijk niet op zoek naar een permanente bezetting van de wedstrijdtafel, maar naar mensen die in de coördinatie van wedstrijden een helpende hand kunnen bieden. Werk wat dus veelal vanuit huis kan worden gedaan, indien gewenst. Vele handen maken licht werk!