header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Tijd voor een nieuwe outfit?

Nieuws afbeelding 29-8-2022

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur: tijd voor een nieuwe outfit! Dit is hét moment om naar Jumbo Golf & Hockey in Teteringen te gaan. Onze partner Jumbo geeft nu maarliefst 30% korting op kleding wanneer er minimaal 12 stuks van eenzelfde item worden aangeschaft. Vraag je team dus wie er nog meer toe is aan nieuwe hockeykleding en/of -materialen en maak gebruik van deze groepskorting.

Vorig jaar hebben we een contract gesloten met Jumbo Golf & Hockey, een partner met zowel een prachtige winkel in Teteringen als een hele goede online winkel. Daarnaast hebben we ons verbonden aan The Indian Maharadja, een sterk merk met goede kwaliteit en service. Het zou dan ook fantastisch zijn als je teamkleding kiest van The Indian Maharadja.

Koop je 12 of meer dezelfde items, dan krijg je 30% korting. Dit geldt alleen in de winkel en niet online. Je hoeft geen contact te zoeken met de club maar geeft simpelweg in de winkel aan dat je graag gebruikmaakt van de HCP-korting. Scoor dus nu nieuwe trainingspakken of inloopshirts (maar ook andere items) voor een scherpe prijs.

TIP: Speel je in een zestal en kom je daarom niet aan de benodigde 12 stuks? Vraag dan aan andere teams of zij ook interesse hebben en voeg je bestelling samen!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie HCP