header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Laatste nieuws

Zaalhockeykampioenen seizoen 2012-2013

Nieuws afbeelding 26-2-2013
Afgelopen weekend vonden de laatste zaalhockeywedstrijden plaats. Een aantal teams heeft een feestje gevierd omdat ze kampioen zijn geworden. Hieronder een update:
 
Zondag 26 februari zijn de meiden van MB3 zaalkampioen in de derde klasse geworden.
Van harte gefeliciteerd met de mooie prestatie!
 
De coaches van MB3
Tessa en Chris
 
 
MB1 wederom zaalhockeykampioen
Voor de tweede keer dit seizoen is MB1 er in geslaagd om het kampioenschap te veroveren in de 1ste klasse! Dit maal was dat afgelopen zaterdag in de zaal in het slotduel met Teteringen MB1.
 
We mochten deze wedstrijd zelfs nog met 5-0 verliezen, maar als ware kampioenen wilden wij laten zien dat we er ook nu klaar voor waren.
De bubbels en de taarten waren al ingekocht. Het mocht dus ook niet meer fout gaan!
 
Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 6-2. Met deze eindstand zijn we dus de terechte kampioen. Toch was de weg ernaartoe niet altijd even gemakkelijk want het was een poule die redelijk aan elkaar gewaagd was.
 
Wel was voor ons duidelijk dat de twee teams die Floris en ikzelf samengesteld hadden, allebei hun eigen speltype hanteerden.
Team 1 was duidelijk voor het vasthouden van de stand en daarmee het meer combinerende team. Pakte zelfs tussendoor ook goaltjes mee!
Team 2 was het team waar het vuurwerk vanaf moest komen door de erg aanvallende en individueel ingestelde speelsters, die later ook beter gingen zoeken naar de combinatie.
Dit pakte bijna elke keer weer goed uit en de afspraken die we maakten met elkaar werden steeds beter uitgevoerd.
Ook wisten we meer rust te creëren door de bal vaker breed en terug te leggen als we niet voorruit konden spelen. Belangrijk voor het opnieuw opzetten van de aanval.
 
Neem dit vooral ook mee naar het veld dames in de promotie poule, want dit wordt een belangrijk item de komende 10 wedstrijden.
SUPER GOED GEDAAN MEIDEN !!!!!!
 
Wij zijn erg TROTS.
Rob en Floris