header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Laatste nieuws

HCP ontvangt bezoekende teams voortaan met flyer

Nieuws afbeelding 27-2-2013

Zaterdag 2 maart a.s. om 08.30 uur is het zover. In het clubhuis vindt dan de officiële overhandiging van de flyer van HCP plaats. Een primeur voor HCP! Met deze flyer presenteren we een tastbaar bewijs van de gastvrijheid van onze club en informeren we onze gasten over de regels die gelden bij ons thuis. En er is meer nieuws: de nieuwe sponsor die de realisatie van deze flyer mede mogelijk heeft gemaakt, Restaurant De Sinjoor.

Zaterdag zullen wedstrijdsecretariaat, communicatieteam en Jacco en Dagmara Heijkoop van sponsor Restaurant De Sinjoor in het clubhuis aanwezig zijn voor de introductie van de nieuwe flyer. We zijn benieuwd welk bezoekende team als eerste gast de flyer gaat ontvangen. Tevens wordt de nieuwe plattegrond bij de ingang van het clubhuis onthuld. Ook deze is mede mogelijk gemaakt met de financiële ondersteuning van Restaurant De Sinjoor. Flyer en plattegrond zijn waardevolle aanvullingen op de communicatiemiddelen van ons wedstrijdsecretariaat.

Het idee van de flyer is een combinatie van wensen van het wedstrijdsecretariaat en de mensen die zich bezighouden met fairplay, respect en arbitrage. Tevens was het een wens van het bestuur om HCP op deze wijze te profileren. Het communicatieteam van HCP heeft hier met plezier haar tanden in gezet. Met hulp van Paul Nieuwland van NNDJ die de opmaak heeft verzorgd. De prachtige foto op de voorzijde van de flyer is van Stimfotografie.

Nieuwsgierig? De flyer is vanaf zaterdag beschikbaar bij de wedstrijdtafel in het clubhuis.

We hopen dat jullie net zo trots zijn op het resultaat als wij!

Hartelijke groet,

Communicatieteam HCP

[email protected]