header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Laatste nieuws

Clinic Simon Mason 23 april jl.

Nieuws afbeelding 8-5-2013
Op dinsdag 23 april was er de hockeyclinic van Simon Mason, Simon kennen we nog als keeper van Groot Brittannië tijdens de Olympische Spelen van 1996, 2000 en 2004. Daarnaast is hij nu mede eigenaar van Mercian Hockey, voorzitter van de Engelse hockeybond en lid van de Europese Hockey Federatie.
 
De clinic was het eerste uur voor de D en C jeugd, de opkomst was heel groot. Het hele veld was vol met allemaal enthousiaste veldspelers en keepers. De clinic was deze keer vooral bedoeld voor de veldspelers, volgens mij heeft iedereen er wel iets van geleerd. Na afloop van de training wilde de meeste nog graag een handtekening op een tas, hockeystick of keepershirt.
 
Het volgende uur was er training voor de B en de A jeugd, ook daar was een goede opkomst. De oefeningen van Simon waren uitdagend zodat ook deze kids zich niet hebben verveeld.
 
Tot slot waren de senioren aan de beurt, er waren een paar fanatiekelingen die ook graag wat tips en trucs wilden leren, ik heb het idee dat Simon ook voor deze groep leuke oefeningen in petto had.
 
 
 
 
De foto's kan je terugvinden in het Foto Album.
 
 
 
 
 
 
 
 
In het najaar komt Simon weer terug om een speciale keepersclinic te geven.
Speciale dank gaat uit naar Plugro die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt.
 
Michelle de Vries