header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Hockeytrainingen Deltalent op HCP -

Nieuws afbeelding 22-5-2013
-  komend seizoen - meld je aan!
 
Dit jaar heeft Deltalent techniektraining op HCP verzorgd voor hockeyers en hockeysters die hun vaardigheid met bal en stick willen vergroten. Deze training op HCP  staat open voor spelers uit de C, B en A-jeugd en wordt in beginsel op vrijdag aan het eind van de middag op HCP gegeven. Helaas is deze training gestopt wegens te weinig interesse.
 
De trainingen worden gegeven door professionele trainers met veel kennis en ervaring. Elke hockeyer kan tijdens de trainingen op niveau werken om zijn of haar hockeytechniek te verbeteren. Deltalent is voor gemotiveerde hockeyers die vaardiger met de bal en stick willen worden door het volgen van extra trainingen. Deltalent staat onder leiding van Herman Kruis, oud-bondscoach. De trainers zijn Sven van der Most en Stan Huijsmans. Kijk voor hun track record op www.Deltalent.eu.
 
Er zijn uit de C, B en A-jeugd slechts 12 spelers nodig om Deltalent opnieuw te laten bekijken of deze trainingen komend seizoen dan wél op HCP kunnen plaatshebben. Momenteel trainen twee meisjes uit MD1 bij Deltalent. Zij zijn erg enthousiast en willen ook graag dat volgend jaar de training op HCP kan plaatsvinden.
 
Inmiddels hebben al 9 kinderen uit de huidige D en C-jeugd interesse getoond om komend seizoen deel te nemen aan deze training. Er zijn er dus nog maar een paar nodig om Deltalent over de streep te kunnen trekken!!
 
Als je dus zin hebt om jouw technische vaardigheden nog verder te verbeteren, neem dan een kijkje op de website van Deltalent (http://www.deltanet.eu/) én laat jouw naam uiterlijk deze week achter bij Marion Bechtold ([email protected]). Voor eind mei wil Deltalent weten of we genoeg spelers bij elkaar kunnen krijgen. Dat moet toch lukken!
 
Je zit nog nergens aan vast; het gaat erom te laten zien dat er genoeg interesse is om een training op HCP in te plannen. Dus wacht niet langer en geef je op! Je hoort dan zo snel mogelijk of de training komend jaar kan worden ingepland in Prinsenbeek.
 
Groet,
Marion Bechtold