header foto header foto header foto header foto header foto
Laatste nieuws

Trainer Heren1 stelt zich voor

Nieuws afbeelding 25-9-2013
Mijn naam is Kamiel Mallens, ik ben 42 jaar oud, geboren en opgegroeid in Ulvenhout en vervolgens gaan wonen in het mooie en Bourgondische Breda. Hier woon ik nu met mijn lieve vrouw Yvonne en twee prachtkinderen, Mila en Boet. Mijn hockeycarrière heb ik doorlopen bij Zwart-Wit. Ik heb hier elf jaar voor het 1e team gespeeld. Als gevolg van problemen met mijn knieën heb ik twaalf jaar geleden mijn passie voor het spel omgezet naar het vak van trainer en coach.

In de winterstop van 2012/2013 is mij gevraagd degradatie van Heren1 van HCP te voorkomen en ik heb deze uitdaging aangegrepen.
Mijn doelstelling nu is om met Heren1 op basis van hockeyplezier, maar zeker ook met de benodigde sportmentaliteit en strijdlust te groeien naar een waardige tweedeklasser.
Dit zal, zo verwacht ik, gepaard gaan met twee opbouwjaren, waarna ik voor het derde jaar serieuze kampioensaspiraties hoop te mogen uitspreken.
De gemiddelde leeftijd in het team is nu gemiddeld 18 1/2 jaar jong en het team beschikt over talent en kwaliteit.
Wanneer het besef komt dat deze groep elkaar nodig heeft en wil werken met en voor elkaar, dan ben ik ervan overtuigd dat er steeds meer gewonnen gaat worden.
En ja, daar draait het toch om. De pilsjes achteraf zullen er zeker lekkerder door smaken :)

Met sportieve groet,
Kamiel  Mallens