header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Wedstrijden verzetten

Nieuws afbeelding 19-2-2014

Op zaterdag 22 februari as. gaat de lentecompetitie van het seizoen 2013-2014 van start. Er is sprake van een zeer druk en strak schema en we hebben te maken met o.a. wedstrijddagen op Paaszaterdag en in de meivakantie op 10 mei. Op basis daarvan willen we iedereen informeren dat het zeer beperkt mogelijk is om met wedstrijden op genoemde data te schuiven. Deze geluiden ontvangen wij inmiddels ook van diverse wedstrijdsecretariaten van clubs uit de omgeving.
 

Wij adviseren alle teams op voorhand een inventarisatie te houden van afwezige spelers en, indien nodig, tijdig op zoek te gaan naar invallers. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kan een verzoek worden ingediend om de wedstrijd te verzetten (via het wedstrijdsecretariaat). Let hierbij op onderstaande punten:
 

* vanwege het drukke trainingsschema door de week, is het vrijwel geen optie om een wedstrijd te verzetten naar een doordeweekse dag. Uitwijk naar een zondag zou wel tot de mogelijkheden kunnen behoren.
* bij het verzetten van een uitwedstrijd bestaat wellicht een optie om wel uit te wijken naar een doordeweekse dag (let wel op mogelijke reisafstand "door de week”).
* wedstrijden waarvoor een verzoek tot verzetten wordt gedaan, dienen vóór 10 mei as. gespeeld te zijn.
* het indienen van een verzoek biedt geen garantie dat hier ook aan voldaan kan worden.

 

Paula Bruijnzeels
Wedstrijdsecretariaat jeugd