header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Laatste nieuws

In memoriam Louis Seeuwen

Nieuws afbeelding 27-2-2014

Ons bereikte het droevige bericht van het veel te vroege overlijden van Louis. Eens een enthousiast lid van HCP en later ook voorzitter in een periode dat het allemaal niet zo goed ging met de vereniging. Het was Louis de eer te na om het schip te verlaten. Hij bleef er, ondanks de donkere wolken, onophoudelijk positief over denken om de club uit het dal te halen. In elk geval heeft hij een eerste aanzet gegeven.

Voor goede hoop moet je een optimistisch karakter hebben, een bijna argeloze kijk op de toekomst, een harde werker zijn en hart hebben voor de dingen waar je voor staat. Tegelijkertijd moet je de mentale moed bezitten om tegendraads te zijn en alle valse gedachten tegen te spreken.


Onze persoonlijke ervaringen met Louis en zijn gezin zijn nog altijd van bijzondere waarde. De doordeweekse eetavonden en de vrolijke po√ętische uitspattingen, het biertje aan de bar, de vergaderingen en niet te vergeten de onvergetelijke hockeyweekenden in Engeland. Het is spijtig dat dingen in het leven anders lopen dan men droomt. Wie sterk is, heeft daar maling aan en zoekt de weg die hem zint om zijn doel te bereiken. Er is een gezegde dat vertelt dat wanneer je voor twee wegen staat je er goed aan doet de moeilijkste te kiezen. Bij de gemakkelijkste weg is het altijd dringen. Het zou zo maar bij Louis kunnen passen.

Jammer dat die tijd voorbij is.


Huub Seelie