header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Accommodatie

Clubhuis 
Het gezellige clubhuis is op de wedstrijddagen geopend vanaf 09:00 uur tot na de laatste wedstrijd. Ook op de donderdagavond is het clubhuis open voor de senioren en veteranen. 

Leden van HCP kunnen onder voorwaarden gebruik maken van het clubhuis, bijvoorbeeld om na de training gezellig met elkaar een hapje te eten, een teambespreking te houden, Sinterklaas te vieren etc. Voor het gebruik van ons clubhuis kunt u contact opnemen met ons bestuur via [email protected] 

Velden 
HCP beschikt over 2 watervelden en 1 zandveld. Leden van HCP kunnen een veld reserveren voor een extra training, oefenwedstrijd, toernooi, etc. Voor meer informatie over het huren van onze velden kunt u contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris [email protected] 

Denk ook aan de volgende zaken:

  • Is er barbezetting nodig? Controleer bij de barcommissie of die er is. Reserveer tijdig. Mocht u buiten de reguliere speeltijden of kort voor de datum een veld reserveren is het mogelijk dat er geen barbezetting gepland is. Toch graag barbezetting? Stuur een mail naar [email protected] om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Let op: soms lukt het niet of zijn er te weinig wedstrijden om bezetting te regelen. Zoals bijna alles binnen de club werken we met vrijwilligers en zijn onze middelen beperkt. 
  • Organiseer je een evenement? Meer aanmeldingen nodig? Stuur de redactie een berichtje en die zorgt voor meer publiciteit met via de site, app en social media. 

Defect 
Zie je dat er iets stuk is op het terrein van HCP, geef het door! Kapotte doelen, lampen, hekken, sloten, sproeiers of losliggend materiaal, stuur zo snel mogelijk een mail naar [email protected]. Wij zullen zorgen we dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost.