header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Privacy

In de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de club vind je de regels en bepalingen waaraan wij als club en jij als lid ons dienen te houden. Als onderdeel hiervan houdt HCP zich aan de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt hier onze gehele privacy verklaring vinden.  

Het spreekt voor zich dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Het is belangrijk om je te realiseren dat op het terrein van HCP af en toe foto’s of video-opnames worden gemaakt van spel- en trainingssituaties, clubevenementen en dergelijke. Dit beeldmateriaal kan worden ingezet voor publicatie op deze website, op de videoschermen in het clubhuis en op de social media kanalen van HCP. 

Door lid te worden ga je hiermee akkoord, maar als je bezwaar hebt tegen het tonen van vervaardigd beeldmateriaal waarop jij centraal en duidelijk herkenbaar voorkomt, dan zal dit na jouw verzoek natuurlijk worden verwijderd of aangepast.  

Het beeldmateriaal zal nooit door of namens de club beschikbaar worden gesteld aan derden, of voor bredere promotiedoeleinden worden gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.