header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Mededelingen

Beste (ouders van) leden,

Nieuws afbeelding 14-7-2017
In de Algemene Leden Vergadering van afgelopen vrijdag hebben de aanwezige leden het voorstel van het Bestuur voor het (nieuwe) wedstrijdshirt goedgekeurd. Dat geldt ook voor de daarbij behorende (eenmalige) inning van de eigen bijdrage: Benjamins, E-F-jes € 7,50, A-D jeugd € 10 en senioren € 12,50.

Dit betekent dat jullie vanaf seizoen 2017/2018 in het officiële 
HCP / Rabobank wedstrijdtenue de wedstrijden zullen spelen. Om zeker te zijn dat iedereen in de gelegenheid is om vanaf de eerste wedstrijd in het nieuwe shirt op het veld te verschijnen, kun je vanaf woensdag 12 juli t/m zaterdag 26 augustus langskomen bij SPORTRR om te passen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Met je HCP-lidnummer kun je vervolgens jouw nieuwe HCP shirt eenvoudig online bestellen via www.sportrr.nl/hockey-club-prinsenbeek. Daarnaast heeft SPORTRR ook de andere delen van het nieuwe wedstrijdtenue beschikbaar, waaronder:
- Het nieuwe HCP rokje/ broekje 
- De nieuwe HCP kousen 
- Indian Maharadja trainingsjack 
- Indian Maharadja trainingsbroek 

Alleen het nieuwe shirt is vanaf het seizoen 2017/2018 verplicht, omdat daar Rabobank als sponsor op vermeld staat en dat daarmee het nieuwe officiële wedstrijdshirt is. De overige kleding verschilt heel weinig met de oude modellen en dus kunnen beide nog gedragen worden.

Bestel jij naast het nieuwe wedstrijdshirt  een of meer van bovenstaande artikelen, 
dan geeft SPORTRR extra korting: 

Wedstrijdshirt + 1 item: 10% korting
Wedstrijdshirt + 2 items: 15% totaalkorting
Wedstrijdshirt + 3 items of meer: 20% totaalkorting 

Vanaf 21 augustus ontvangen alle leden een persoonlijke voucher, waarmee het wedstrijdshirt bij SPORTRR afgehaald kan worden. Betaling van de eenmalige shirtbijdrage geschiedt door een automatische incasso door HCP in september.
De overige bestelde artikelen dienen bij SPORTRR afgerekend te worden.

Ondanks dat we ons niet kunnen voorstellen dat je niet in het nieuwe shirt wilt spelen, melden we voor de duidelijkheid wel dat je vanaf het nieuwe seizen de wedstrijden in het wedstrijdshirt moet spelen. Mocht je niet beschikken over het nieuwe wedstrijdshirt, zal je door de trainer/coach niet kunnen worden opgesteld.

We zien er naar uit om iedereen vanaf seizoen 2017/2018 in dit mooie nieuwe tenue op de velden te zien verschijnen!
 
PS  Op onze website vind je Veelgestelde Vragen & Antwoorden, die telkens bijgewerkt worden met de laatste informatie.