header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

ALLE WEDSTRIJDEN en TRAININGEN AFGELAST!

Nieuws afbeelding 11-3-2020

Beste ouders, leden en vrijwilligers,

Een aantal van jullie hebben het misschien al gelezen; de KNHB heeft naar aanleiding van de actuele maatregelen in Noord-Brabant in verband met het Coronavirus besloten alle thuis- en uitwedstrijden van Brabantse clubteams deze week af te gelasten. Het gaat dus momenteel om alleen het wedstrijdprogramma tot en met 15 maart.

Dit betreft een maatregel die voor alle betreffende teams is genomen ongeacht niveau en competities. Alle wedstrijden die de komende dagen op de planning staan voor Brabantse teams worden op een later tijdstip ingehaald. De KNHB komt per competitie zo snel mogelijk met de inhaaldata.

Voor het uitgebreide bericht van de KNHB, verwijzen wij jullie graag via deze link; www.knhb.nl/nieuws.

De Bredase clubs BH&BC Breda, MHC Teteringen, HC Prinsenbeek, BHV Push, BNMHC Zwart-Wit houden momenteel nauw contact met het oog op de dagelijkse ontwikkelingen en adviezen wat betreft het virus en de situatie in onze regio.

De besturen van de vijf clubs vinden het van belang dat eenheid bestaat over het beleid met name tijdens de periode waarin met druk wordt geadviseerd om terughoudend te zijn met alle sociale contacten, tot en met 15 maart.

Wij hebben daarom gezamenlijk besloten, naar aanleiding van deze beslissing van de KNHB, om eveneens alle trainingen en andere hockey gerelateerde evenementen, die op onze vijf clubs zouden plaatsvinden, af te gelasten, in dezelfde periode, dus tot en met zondag 15 maart.

De besturen van de vijf clubs vragen ieders steun, begrip en medewerking in het nakomen van deze afspraak.

 

Namens de besturen van hockeyclubs;