header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Beste (ouders), leden en vrijwilligers,

Nieuws afbeelding 25-4-2020
Jullie hebben het vast gezien of gehoord; afgelopen dinsdag heeft het kabinet vervolg maatregelen aangekondigd om het Coronavirus te blijven onderdrukken. Veel van de ‘intelligente lockdown’ maatregelen blijven van kracht tot in ieder geval 20 mei, maar we zijn heel blij dat de trainingen voor de jeugd in ieder geval weer voorzichtig mogen beginnen. 
Aan de hand van de duidelijke taal van de minister president, mogen er geen ‘potjes’ meer gespeeld worden, en dat betekent dat de competitie 2019-2020 nu officieel beëindigd is en dat er geen onderlinge oefenwedstrijden mogen worden georganiseerd. Dat is jammer, maar laten we ons focussen op wat wel weer mag en kan.
Om de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar en de A/B jeugd op een aangepaste, veilige en werkbare manier te organiseren en ons complex Coronavirus-proof te maken is een flinke klus die we niet lichtzinnig willen aanpakken. We gaan volgens de protocollen van de KNHB werken, en volgens de richtlijnen van de gemeente Breda. Dit vraagt veel afstemming en overleg.

Wij vragen jullie dan ook om nog even geduld te hebben. Wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat de jeugd t/m 12 jaar vanaf dinsdag 5 mei van start kan gaan. De oudere jeugd volgt mogelijk een week later, omdat hier ook weer andere regels voor gelden. Als er meer bekend is over de tijden en procedures horen jullie dit meteen.

Dus let wel: Onze club zal tot dinsdag 5 mei gesloten blijven. De regels die wij voorheen hebben gecommuniceerd blijven tot die dag gelden; de club blijft tot die tijd verboden terrein.
 
Wij doen een beroep op jullie om ons te helpen deze verlichting van de maatregelen tot een succes te maken, en kijken er naar uit weer hockeyende jeugd op onze complexen toe te kunnen laten!

Wederom dank voor jullie begrip.