header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Nieuw wedstrijdshirt vanaf 24 november verkrijgbaar

Nieuws afbeelding 16-11-2021

Het nieuwe wedstrijdshirt werd verwacht in oktober. Helaas is de levering door The Indian Maharadja vertraagd. Het goede nieuws is: de shirts zijn inmiddels in Nederland en dat betekent dat we binnenkort allemaal een mooi nieuw shirt mogen dragen!

Jumbo Hockey zorgt ervoor dat de shirts beschikbaar komen in de winkel. Als lid krijg je 4 weken de tijd om je wedstrijdshirt tegen gereduceerd tarief in de winkel in Teteringen (adres staat verderop) op te halen tegen betaling van 10 euro + BTW = 12,10. Na deze periode kost het wedstijdshirt €39,95 dus schaf het tijdig aan! Mocht je een tweede wedstrijdshirt willen, dan vragen we je om dit te kopen NA deze periode van 4 weken. Het shirt zal dan beschikbaar komen via de clubpagina van HCP op Jumbo Hockey.

Voucher

In de brief van afgelopen zomer hebben we gesproken over een voucher. Aangezien alle leden een uniek nummer hebben is uw lidnummer uw voucher geworden, dit na overleg met Jumbo.

De actie loopt van woensdag 24 november 2021 t/m vrijdag 24 december 2021, na deze tijd kunt u geen aanspraak meer maken op de gereduceerde prijs van €12,10

Stappenplan: Hoe kom je aan een nieuw wedstrijdshirt?

  1. Zorg dat je de lidnummers, voornaam en achternaam bij je hebt voor de personen voor wie je een shirt gaat halen.

  2. Neem ook alle maten van de shirts die je nodig hebt mee naar de winkel. De maatvoering van de shirts is hetzelfde als de huidige shirts. Net als nu is er onderscheid tussen jongens/meisjes shirts en heren/dames shirts.

  3. Ga naar de winkel van Jumbo Hockey in Teteringen (Oosterhoutseweg 129b, 4847 DB Teteringen). Jumbo Hockey is geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 -17.00 uur en op zondag 12.00 -17.00 uur.

  4. In de winkel zullen de shirts beschikbaar zijn in alle maten voor jongens en meisjes / dames en heren.

  5. Eventueel kun je ook kijken voor nieuwe rokjes en broekjes (Indian Maharadja Tech, kleur Navy, zonder clublogo) en nieuwe sokken. Hiervoor betaal je de winkelprijs.

  6. Je rekent de shirts aan de kassa af. Je wordt bij de kassa gevraagd om je lidnummer, voornaam en achternaam. Deze gegevens zijn door de club aan Jumbo Hockey geleverd en mogen door Jumbo alleen gebruikt worden voor aanschaf van het shirt. Zie ook de vragensectie over uw gegevens.

  7. Draag het nieuwe shirt met veel plezier tijdens alle wedstrijden en zorg dat je als team zo snel mogelijk allemaal in het nieuwe shirt speelt!

Hieronder beantwoorden we vragen die u nog zou kunnen hebben.

Ben ik verplicht om het nieuwe wedstrijdshirt te kopen?

Iedereen die wedstrijden speelt namens HCP, wordt geacht het wedstrijdtenue van de club te dragen. Met de komst van de 2 nieuwe sponsoren Allcamps en Prohuis is het wedstrijdtenue gewijzigd. We beseffen dat het nieuwe shirt geld kost maar hopen dat je door de gereduceerde prijs van €12,10 gemotiveerd wordt om het shirt te kopen. Ook het feit dat deze prijs gedurende een gelimiteerde periode geldt geeft een extra stimulans om het shirt te kopen. Voor de duidelijkheid: Allcamps en Prohuis zorgen er mede voor dat HCP financieel gezond blijft.

Ik ben nieuw lid en heb onlangs een oud-wedstrijdshirt gekocht voor 10 euro. Moet ik nu weer 10 Euro betalen?

Nee, u heeft bij het afhalen van het "oude shirt” een bonnetje gekregen met daarop tekst en een handtekening. Dit geldt als een tegoedbon voor 10 euro in de winkel. Neem dit bonnetje mee als je het shirt gaat halen. Zonder bonnetje kan Jumbo Hockey begrijpelijkerwijs niets doen. De BTW moet in de winkel nog bijbetaald worden en daardoor moet er nog € 2,10 worden bijbetaald.

Het shirt van vorig seizoen was te klein en ik heb een nieuw ‘oud’ shirt gekocht. Moet ik nu weer 10 Euro betalen?

Nee, u heeft bij het afhalen van het "oude shirt” een bonnetje gekregen met daarop tekst en een handtekening. Dit geldt als een tegoedbon voor 10 euro in de winkel. Neem dit bonnetje mee als je het shirt gaat halen. Zonder bonnetje kan Jumbo Hockey begrijpelijkerwijs niets doen. De BTW moet in de winkel nog bijbetaald worden en daardoor moet er nog € 2,10 worden bijbetaald.

Jumbo heeft dus mijn lidnummer en mijn naam, mag dat wel?

Om deze actie goed te laten verlopen hebben we een zogenaamde verwerkersovereenkomst gesloten met Jumbo Hockey. Een verwerkersovereenkomst maakt het mogelijk om gegevens te delen met een 3epartij onder strikte voorwaarden. In de verwerkersovereenkomst tussen HCP en Jumbo Hockey staat dat Jumbo Hockey het lidnummer, voornaam en achternaam van het lid voor een beperkte tijd mag gebruiken, enkel en alleen ten behoeve van de uitgifte van de wedstrijdshirts. Jumbo Hockey mag de gegevens op geen enkele wijze aanwenden voor andere zaken, mag de gegevens niet opslaan, niet kopiëren, niet doorgeven, niet doorverkopen etc. Na de actie zal Jumbo Hockey de lijst vernietigen en digitaal verwijderen uit hun systemen.

Jumbo heeft hier als partner van HCP mee ingestemd.

Hoe zit het met keepershirts?

Voor keepers zal iets aparts geregeld worden. De club zal de shirts inkopen en lokaal laten bedrukken door Kokke. De prijs voor het keepersshirt moet nog worden bepaald, maar ook dit willen we zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daarnaast mogen ook keepers het wedstrijdshirt kopen, dus feitelijk 2 shirts.

Mijn zoon speelt bij SPEL. Mag hij ook een shirt kopen?

Jazeker, het nieuwe tenue is voor alle leden van HCP dus ook voor de jongens die bij SPEL spelen.

Bij wie kan ik terecht over maat, pasvorm en andere kleding gerelateerde vragen?

Hiervoor kunt u terecht bij Jumbo HG.

Bedankt voor jullie begrip

Het omschakelen naar een nieuwe wedstrijdshirt is niet makkelijk en een hele grote operatie voor onze vereniging. Het vergt veel coördinatie en het werk voor de club wordt gedaan door slechts een aantal onbezoldigde vrijwilligers. We hebben dit proces samen met onze partners, IM en Jumbo G&H, zo goed mogelijk voorbereid, zodat de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt. Ondanks dit voornemen kan het voorkomen dat er zaken niet gaan zoals gewenst. We hopen op jullie begrip en zullen ook in die situatie met een passende oplossing komen.

Als echt alles misgaat en u niet meer weet hoe het verder opgelost moet worden dan kunt u contact opnemen met [email protected]

Teamfoto’s

We zouden het geweldig vinden als de teams via social media teamfoto’s deelt met de teams in de nieuwe tenue’s met daarbij de hashtags: #hcprinsenbeek #allcamps #prohuis #indianmaharadja #JumboHockey

Officiële teamfoto’s volgen later in het seizoen.

Tot slot

We hebben het al eerder gezegd: een complete nieuwe look op je 50ste, wie is dat gegund? Een nieuw veld, een nieuw clubhuis in aanbouw en ook nog nieuwe shirtsponsors… Hoeveel mooier kan het worden? We wensen jullie veel spelplezier in jullie shirts!

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie HCP