header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

HCP en Noordman Adviesgroep slaan sticks inéén !

Nieuws afbeelding 14-4-2022

Noordman Adviesgroep heeft als sponsor van HCP een ludieke actie bedacht: voor iedereen die lid is van HCP óf in Prinsenbeek woont en een verzekering of hypotheek bij hen afsluit zal Noordman Adviesgroep 10% doneren aan HCP. Zo komt de inrichting van het nieuwe clubhuis steeds dichterbij!

Noordman Adviesgroep is een onafhankelijke tussenpersoon gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Dit jaar sponsort Noordman Adviesgroep graag extra om een bijdrage te leveren aan het nieuwe clubhuis.

Dus is het tijd om de financiële zaken onder de loep te nemen en te bezien waar voordeel te behalen valt? Uw verzekeringen bekijken? Hypotheek oversluiten? Interesse in een andere woning? Neem dan contact op met Noordman Adviesgroep via deze LINK. Alleen zo doe je mee aan deze sponsoractie.

Noordman Adviesgroep neemt dan contact op voor een kop koffie of thee. Zij leggen dan niet alleen de premies van de huidige verzekeringen naast die van andere aanbieders, maar kijken vooral ook naar veranderende voorwaarden, risico’s, gewijzigde gezinssamenstelling en gewijzigde behoeften. Een afspraak is uiteraard vrijblijvend.