header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Altijd 30% korting op teamkleding bij Jumbo Golf & Hockey

Nieuws afbeelding 20-7-2022 Vorig jaar hebben we een contract gesloten met Jumbo Golf & Hockey, een partner met zowel een prachtige winkel in Teteringen als een hele goede online winkel. Wanneer je met je team samen kleding bestelt, krijg je bij Jumbo Golf & Hockey 30% korting. Voorwaarde is dat je minimaal 12 stuks aanschaft van eenzelfde item.

Je kunt dus bijvoorbeeld trainingspakken of inloopshirts (maar ook andere items) voor een scherpe prijs aanschaffen. Je hoeft hiervoor geen contact te zoeken met de club maar geeft simpelweg in de winkel aan dat je graag gebruikmaakt van de 30% korting die je als team van HCP krijgt. De enige voorwaarde die Jumbo stelt is dat je minimaal 12 dezelfde items aanschaft.

Speel je bijvoorbeeld in een zestal en kom je niet aan de 12 stuks? Vraag dan aan andere teams of zij ook interesse hebben en voeg je bestelling samen!

Als club hebben we onszelf verbonden aan The Indian Maharadja, een sterk merk met goede kwaliteit en service. Als club hebben we ons gecommitteerd om dit merk zoveel mogelijk uit te dragen. Het zou daarom fantastisch zijn als je teamkleding kiest van The Indian Maharadja.

Fijne zomervakantie!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie HCP