header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

In memoriam Ton Roelofs

6-11-2022

Helaas is op 1 november Ton Roelofs op 85 jarige leeftijd overleden. We leven mee met de nabestaanden, familie en vrienden en hebben onze condoleances overgebracht. 

Ton was een bijzondere man: een clubicoon en met recht sinds 1999 ‘Lid van Verdienste’. Hij wist het gevoel van de club te proeven en daar ook op aan te sluiten. Zijn verbinding met HCP gaat vele jaren terug en daarbij heeft hij diverse rollen met liefde vervuld. Hij was met verve de wedstrijdsecretaris en zorgde voor de perfecte stroom van alle papieren. Maar ook het wit kalken van de lijnen aan Bosdal deed hij met oog voor precisie. Voor Ton was respect en sportiviteit echt belangrijk en wist dat bij bestuur en Algemene Vergaderingen goed onder de aandacht te brengen. Ton was een échte liefhebber, bezocht veel wedstrijden en heeft vele foto’s gemaakt, waar we nog steeds gebruik van maken. 
Ton was dienstbaar naar mensen en naar ons als hockeyers en hij wist mensen écht te bewegen. We zullen je missen, maar altijd herinneren. 

Het gedicht van A. Roland Holst wat hem zo kenmerkt staat ook in het rouwbericht: 

Ik zal de halmen niet meer zien
noch binden ooit de volle schoven,
maar doe mij in den oogst geloven
waarvoor ik dien. 

Mocht je een kaartje willen sturen, dan kun je daarvoor het volgende correspondentieadres gebruiken: 
Beeksestraat 5
4841 GA Prinsenbeek 

Je bent uitgenodigd voor de crematieplechtigheid die zal plaatsvinden op maandag 7 november om 12:30 uur in de aula Brabant van het crematorium te Breda, Tuinzichtlaan 11. 

Aansluitend op de plechtigheid vindt er een informeel samenzijn plaats tot 17:30 uur in Café-Zalencentrum Marktzicht, Markt 10 te Prinsenbeek.