header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Nieuws

Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie voor HCP

Nieuws afbeelding 19-9-2023

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor nieuw trainingsmateriaal voor de jeugdspelers van HCP en willen daarvoor natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Op zaterdag 23 september start de actie en kan de HCP-jeugd van start met het verkopen van de loten die zij deze week via hun coach ontvangen. Er zijn fantastische prijzen te winnen voor zowel de kinderen die veel verkopen als voor de kopers met een winnend lot!

Verkoopboekje met QR-code
Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje als zij dit fijner vinden.

We doen het samen
We gaan vanaf zaterdag lekker naar buiten om loten te verkopen (voor aankomende zaterdag zijn de QR codes nog niet actief). Vergeet je boekje ook niet mee te nemen als je bij familie langs gaat of a.s. zaterdag de Rommelroute in het dorp bezoekt! Samen verkopen we zoveel mogelijk loten om ons doel te behalen en hopelijk ook de toffe prijzen te winnen!

Stuur je ons een foto als je bezig bent met loten verkopen of wanneer je al een heleboel loten verkocht hebt? Dat mag naar [email protected]. Heel veel plezier!