header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Algemeen  Aantal vragen: 6
 Clubkleding  Aantal vragen: 1
 Hockey  Aantal vragen: 2
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 4
 LISA Hockey app  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Hockey
Afgelastingen 
Q: HOE WEET IK OF EEN TRAINING/WEDSTRIJD IS AFGELAST? 

TRAININGEN 
Trainingen gaan altijd door. Indien door extreme weersomstandigheden de training wordt afgelast dan wordt er afgebeld via het belschema. Bel nooit zelf naar trainers, bestuur/commssieleden of clubhuis. Trainingen zijn in principe verplicht. Afmelden (voor) de training bij de eigen trainer (telefonisch/email) uiterlijk een dag voor de training. Altijd tenminste 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn om op tijd te kunnen starten of vooraf in te lopen. 

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 
Bij slechte weersomstandigheden worden de velden zo mogelijk op vrijdag(avond) gekeurd. Vaak wordt er echter definitief gekeurd op zaterdagochtend rond 08.00 uur. Bij eventuele vorst of sneeuw kan er later op de ochtend nogmaals gekeurd worden voor het middagprogramma. Bij afgelasten treedt vervolgens de volgende procedure in werking: 
Veldbeheerder belt betrokken wedstrijdsecretaris van HCP; 
Wedstrijdsecretaris belt wedstrijdsecretariaat van de tegenpartij en lijncoördinatoren van HCP;
Lijncoördinatoren bellen coaches en scheidsrechters; 
Coaches laten team bellen volgens elftal-belschema. Indien een speler niet thuis is of bij geen gehoor dan volgende bellen en later nogmaals proberen. De laatste speler belt de coach, deze weet dan zeker dat iedereen is gebeld. 
Bel nooit zelf naar clubhuis, commissieleden enz. 

WEDSTRIJDEN ZONDAG
De veldbeheerder stelt zo spoedig mogelijk het wedstrijdsecretariaat van senioren/ veteranen op de hoogte; 
Deze belt tegenstanders, captains en de scheidsrechters. 
Captains lichten teamgenoten in. In geval dat de velden bespeelbaar zijn maar de (verwachte) weersomstandigheden extreem slecht zijn waarbij er bovendien risico dreigt voor de spelers, denk aan harde windstoten, stelt de veldbeheerder zich in verbinding met het bestuur van de vereniging die de uiteindelijke beslissing neemt. 

Verder is het belangrijk om de website van HCP regelmatig te bezoeken. Het is ook mogelijk dat wedstrijden centraal worden afgelast door de hockeybond, dus bij gerede twijfel kijk op www.knhb.nl
 
Gedragsregels 
Q: Heeft HCP gedragsregels voor ouders/begeleiders?

Ja. Naast de al bij aanmelding aangegane verplichtingen (zie het huishoudelijk reglement op deze website onder ‘De club’) zijn er ook gedragsregels, te vinden op de website, na inloggen, bij Club, Documenten.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Laat alles zien

Sponsoren