header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Algemeen  Aantal vragen: 6
 Clubkleding  Aantal vragen: 1
 Hockey  Aantal vragen: 2
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 4
 LISA Hockey app  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

LISA Hockey app
Lisa Hockey app 
Q: Hoe werkt de LISA Hockey app?

Tegenwoordig kun je als hockeylid en ouder/verzorger bijna niet meer zonder de Lisa App. Heel veel informatie staat er overzichtelijk in maar de app heeft nog veel meer functies. Heel overzichtelijk vind je van je team al je trainingen, de tijden en op welk veld je traint. Ook alle details van je wedstrijden en eventuele taken staan netjes op een rijtje. Ook kun je je hier aan- en afmelden voor een training of een wedstrijd, naast natuurlijk een persoonlijk bericht bij afmelding aan je coach of trainer. Maar zo vind je in deze app alle nuttige informatie. Het is te downloaden via de App Store. 

LISA app 
Deze FAQ bevat een overzicht van diverse functies en pagina’s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team, zijn bepaalde onderdelen wel of niet beschikbaar. Indien er nog vragen zijn na het lezen van dit document, kun je het beste even contact opnemen met de (LISA)beheerder van de club via [email protected]

Downloaden
Je kunt de LISA app downloaden via de IOS app store of Android Google Play store. Zoek op: LISA Hockey. 

Inlogscherm, Inloggen als lid 
Om in te loggen als lid kies je eerst je club (Prinsenbeek) en voer je vervolgens je lidnummer en wachtwoord in. Indien je het wachtwoord niet meer weet, kun je deze opvragen via de functie ‘Wachtwoord vergeten?’ Als je lidnummer niet bekend is kan de ledenadministratie of (LISA)beheerder je verder helpen. 

Inloggen als gast 
Indien je niet beschikt over een lidnummer en wachtwoord voor jouw club kun je ook gebruik maken van de app. Niet alles is dan beschikbaar, de agenda zal bijvoorbeeld niet worden gevuld. 

Wachtwoord vergeten? 
Via de functie wachtwoord vergeten, kun je jouw wachtwoord opvragen bij de club. Voer je lidnummer en het emailadres dat bij de club bekend is in en druk op ‘Wachtwoord aanvragen’, je zult nu binnen een aantal minuten een nieuw wachtwoord ontvangen op het ingevoerde mailadres. Dit kan ook via Inloggen op de website van de club www.hcprinsenbeek.nl. Bij problemen met het inloggen kun je het beste even contact opnemen met de (LISA)beheerder van HC Prinsenbeek via [email protected]

Menu-structuur 

"Home” 
Je ziet hier alle wedstrijden, trainingen, diensten, fluitbeurten, taken en team-events van het gezin en de persoonlijke teams. Via de details van een wedstrijd kun je het volgende vinden:
 • Tegenstander
 • Opmerkingen
 • Presentie, je hebt hier de optie om aan te geven of je aanwezig bent of niet.Als teammanager kun je de presentie ook aanpassen voor het team.
 • Uittenue, mocht de tegenstander eenzelfde tenue hebben dan zal hier worden aangegeven of je het uittenue moet dragen tijdens deze wedstrijd.
 • Wedstrijdinformatie, hier tref je het veld, de locatie of de accommodatie.Adres, route. Bij uitwedstrijden wordt deze informatie getoond.
 • Taken, indien je een taak hebt op deze wedstrijd wordt dit ook hier getoond. Daarnaast kun je doorklikken en zien wie er een taak op deze wedstrijd hebben. Als coach kun je vervolgens ook hier een taak toewijzen.
 • Scheidsrechters, indien de scheidsrechters staan ingevuld worden de namen van de scheidsrechters hier getoond.
 • Verificatiecode, voor het afhandelen van het DWF heb je als manager deze code nodig. 
Taken
Door de teamondersteuning of club kan een taak worden toegekend op een wedstrijd. Via Inloggen op de website kun je extra taken aanmaken. Deze taken worden als apart agenda item getoond: Na het klikken op de taak kom je bij de details. 

Training
Via de details van een training kun je het volgende vinden:
 • Presentie, je hebt hier de optie om aan te geven of je aanwezig bent of niet. Daarnaast kun je totaaloverzicht bekijken. Als teamondersteuning kun je de presentie ook weer aanpassen voor het team.
 • Informatie over de training, zoals de aanvangstijd en eindtijd maar ook op welk veld je traint. 
Team-events
Deze agenda-items kunnen worden aangemaakt door de teamondersteuning. Hierbij kan worden aangeven dat het team presentie kan invullen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als datumprikker voor een teamuitje of oefenwedstrijd. 

Fluitbeurt
Indien je bent ingepland voor een fluitbeurt bij je club, dan worden de details van de wedstrijd hier getoond. Je vindt hier informatie over de wedstrijd, het veld en de verificatiecode voor het DWF. 

Dienst
Indien je ingepland bent voor een dienst als bijvoorbeeld een bardienst of vervoer dan worden de details van je dienst hier getoond. 

Uitslagen 
Via een snelkoppeling linksboven kun je de recente uitslagen zien die worden getoond. Zodra een DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) is ingevuld, wordt een uitslag hier getoond. Indien je doorklikt op een score, kun je zien wat de resultaten in de poule zijn. Je kunt dit ook via je team of een ander team doen door dat team aan te klikken en te kiezen voor scores. 

"Teams” 
Persoonlijke teams (mijn teams): In deze lijst staan de teams waar jij aan verbonden bent als speler of teamondersteuner en de teams waar leden uit je gezin aan verbonden zijn als speler of teamondersteuner. Daarnaast vind je in dit onderdeel van de app als je op het team klikt nog de tabs: 
 • Schema, met een speelschema per speeldag in je poule.
 • Stand, toont de stand in de competitie.
 • Scores, laat alle uitslagen zien in de poule.
 • Team, met alle spelers en begeleiding van je team en als je op de namen klikt, de contactgegevens. 
Favoriete teams (Alle teams)
Hier staan de teams die jij hebt aangemerkt als favoriet team. Via de tab ‘Alle teams’ kun je zoeken naar teams binnen je eigen club of die van andere clubs in Nederland. Middels het sterretje kun je en team aanmerken als favoriet. 

Andere clubs
Op deze pagina kun je zoeken naar teams van andere clubs en het wedstrijdschema van die club vinden net als de uitslagen en standen. 

"Club” 

Nieuws
Hier worden de nieuwsberichten getoond die de club heeft aangemaakt. 

Agenda
De agenda die op de website staat, wordt ook hier getoond 

Info
Hier kun je ook het wedstrijdschema en et trainingsschema van alle teams van HC Prinsenbeek zien. Dat kan ook via de website van de club. 

Wedstrijdschema
In dit overzicht vind je per speeldag de uit en thuiswedstrijden van jouw club. 

Trainingsschema
Hier vind je het actuele trainingsschema van HC Prinsenbeek. 

"Profiel”
Op deze pagina kun je de telefoonnummers en emailadressen van jezelf aanpassen. Tevens kun je hier een profielfoto uploaden. 

"Meer…” 
Hier kun je een link vinden naar hockey.nl maar ook als trainer inloggen in Hockeyfood. Coaches en managers kunnen hier inloggen in het DWF. Ook kun je hier een oefenwedstrijd regelen.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Laat alles zien

Sponsoren