header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Algemeen  Aantal vragen: 6
 Clubkleding  Aantal vragen: 1
 Hockey  Aantal vragen: 2
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 4
 LISA Hockey app  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Algemeen
Gevonden voorwerpen 
Q: Ik ben spullen kwijtgeraakt bij HCP – hoe meld ik dat?

Als het op zaterdag gebeurt, gaat dit het snelst door dit direct na de vermissing te melden bij de wedstrijdtafel in het clubhuis. Ontdek je het later, of merk je na een training iets kwijt te zijn, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Kijk ook regelmatig in de kratten met gevonden voorwerpen in de hal van ons clubhuis.
 
Ongewenst gedrag 
Q: Hoe gaat HCP om met ongewenst gedrag?

Ongewenst gedrag hoort op HCP niet voor te komen. Doet zich iets dergelijks toch voor, dan kun je je wenden tot de vertrouwenscontactpersoon  via [email protected]

Voor meer informatie over ongewenst gedrag kun je terecht op de website bij De Club -> Reglementen -> Veilig sportklimaat
 
Rookvrij 
Q: Klopt het dat HCP een rookvrije club is?

Ja, sinds maart 2019 is het op het gehele clubterrein van HCP niet toegestaan om te roken. Op deze manier willen we het goede voorbeeld geven aan de sportende jeugd.
 
Schade 
Q: Mijn vervoermiddel is beschadigd op het HCP-terrein – wat nu?

Helaas kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan je vervoermiddel, tenzij door slechte functie van hekken, poorten en fietsenrekken. We vinden het wel belangrijk, dat je de schade meldt aan het bestuur via [email protected], zodat we structureel vandalisme zo snel mogelijk signaleren.
 
Social media 
Q: Wat is het HCP-beleid rond social media?

HCP maakt gebruik van je social media- adres(sen) wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven, om zaken, die jou en/of je team en/of de hele club aangaan door te geven. Je accountadres wordt nooit aan anderen beschikbaar gesteld.
 
Vacatures 
Q: Ik wil wel wat doen voor HCP maar waar vind ik vacatures en vacature-eisen?

HCP heeft altijd mensen nodig die iets voor de club willen doen. Op de website vind je de vacatures onder De Club, Vacatures.Bij interesse kun je een bestuurslid aanspreken of een e-mail sturen naar het bestuur via [email protected].
 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Laat alles zien

Sponsoren